به گزارش راهبرد معاصر؛ آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی در خاور نزدیک از افزایش تلفات نیروهای خود که نتیجه حملات رژیم صهیونیستی است، خبر داد.
خبرگزاری اسپوتنیک به نقل از این سازمان گزارش داد که شش نفر دیگر از کارکنانش کشته شدهاند. از زمان آغاز طوفان الاقصی، ۳۵ نفر از کارکنان این سازمان جان خود را از دست دادهاند.
«آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد امروز جمعه گذشته درباره نقش اونروا در غزه گفت: اونروا مسئول توزیع کمکها در نوار غزه خواهد بود؛ باید بیشترین مقدار ممکن از کمکهای بشردوستانه وارد نوار غزه شود.
دبیرکل سازمان ملل با تاکید بر لزوم تسریع در روند انتقال کمکها به غزه اذعان کرد: علیرغم توافق برای ورود کمکهای بشردوستانه به غزه، شروطی وجود دارد که مانع از رسیدن آنها به نوار غزه میشود.
گوترش در پایان گفت: من خواستار یک آتشبس بشردوستانه بدون قید و شرط برای اطمینان از رسیدن کمکها به غزه هستم.
علیرغم ادعای دبیر کل سازمان ملل درباره حمایت از آتشبس در غزه، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا امشب گفت هرگونه آتشبس به حماس این فرصت را میدهد تا به تجدید قوا پرداخته و به حملاتش علیه رژیم صهیونیستی ادامه دهد.
وی اضافه کرد: «نماینده ما در حال مذاکره با اسرائیلیها و مصریها برای ارسال مداوم کمکها به غزه از طریق گذرگاه رفح است. نماینده ما موضوع احتمال تحویل سوخت ارسالی به غزه به حماس را مورد بررسی قرار داده است».
این مقام آمریکایی در پایان مدعی شد: «در حال همکاری با اسرائیل برای توسعه سازوکاری هستیم که به حمایت از تاسیسات درمانی کمک کند».
حماس امروز دوشنبه (۲۳ اکتبر، اول آبان) در بیانیهای اعلام کرد سوخت تمام بیمارستانهای غزه تمام شده و افزود کمکهایی که در دو روز گذشته وارد این منطقه شده برای رفع نیازهای مردم کافی نیست.
سومین کاروان حاوی کمکهای بشردوستانه از جمله مواد غذایی، ملزومات پزشکی و شیرخشک، ظهر امروز از مصر وارد نوار غزه شد. اولین کاروان حامل مواد غذایی و پزشکی شامل ۲۰ کامیون شنبه وارد غزه شد و پس از آن «عبدالفتاح السیسی» رئیسجمهور مصر در پاسخ به انتقادات از بسته شدن دوباره گذرگاه رفح گفت که قاهره گذرگاه را نبسته بلکه این جنگندههای اسرائیل بودند که اطراف گذرگاه را بمباران کردند. / اسپوتنیک